Teatre Auditori la Vila Joiosa

C/ Concepción Aragonés, 2

Evento

L’ÚLTIM BALL

L’ÚLTIM BALL Teatro / Teatre

TEATRE AUDITORI LA VILA JOIOSA
7 €
1/10/2023
19:00:00

Intérpretes / Intèrprets: Alfred Picó, Carles Alberola.
----
Público adulto/ Públic adult

120 min aprox.

VENDA DE ENTRADES / VENTA DE ENTRADAS: L´ÙLTIM BALL

Fa vint anys que no treballen junts. Fa vint anys que no es parlen. 

Al teatre, sembla que no hi haurà manera d’entendre’s. Malgrat que tots dos volen tornar a actuar junts hi ha massa ferides encara obertes. Decideixen no actuar.

Un d’ells proposa canviar a última hora el text que anaven a interpretar: Però com representarem un text que no hem assajat? Que no hem memoritzat? El farem amb el text a les mans.

L’últim ball vol ser un homenatge a tants i tants actors i actrius teatrals anònims que mès enllà de l’èxit o el fracàs, del reconeixement o dels premis, han fet feliç a molta gent.
----

Hace veinte años que no trabajan juntos. Hace veinte años que no se hablan. 

En el teatro, parece que no habrá manera de entenderse. A pesar de que los dos quieren volver a actuar juntos hay demasiado heridas todavía abiertas. Deciden no actuar.

Uno de ellos propone cambiar a última hora el texto que iban a interpretar: ¿Pero cómo representaremos un texto que no hemos ensayado? ¿Que no hemos memorizado? Lo haremos con el texto en las manos.

L’últim ball quiere ser un homenaje a tantos y tantos actores y actrices teatrales anónimos que más allá del éxito o el fracaso, del reconocimiento o de los premios, han hecho feliz a mucha gente.