Teatre Auditori la Vila Joiosa

C/ Concepción Aragonés, 2

Evento

TITO PONTET

TITO PONTET Concierto / Concert

TEATRE AUDITORI LA VILA JOIOSA
7 €
28/10/2023
19:00:00

Voz / Veu: Alba Terol.
----
Joves i adults / Jóvenes y adultos

60 min

VENDA DE ENTRADES / VENTA DE ENTRADAS: TITO PONTET

Aquesta banda de 10 integrants amb tints de brass band, encapçalada per l’energètica i empoderada Alba Terol, fa ballar tot el territori a ritme de cúmbia, reggae, calypso, ska, mambo, salsa i altres estils musicals principalment herència del continent africà i d’amèrica llatina.

L'any 2022 Tito Pontet va presentar Ai, mare, un nou EP de sis temes, on la banda va seguir apostant per les músiques populars , ballables i potents del Carib i el Pacífic que tant els caracteritzen. Amb un estil ja consolidat, Tito Pontet ens apropa a estes músiques mitjançant l’ús del valencià i les temàtiques de les cançons: l’empenta per a reconstruir els teixits social i festiu als pobles.
----

Esta banda de 10 integrantes con tintes de brass band, encabezada por la energética y empoderada Alba Terol, hace bailar todo el territorio a ritmo de cumbia, reggae, calypso, ska, mambo, salsa y otros estilos musicales principalmente herencia del continente africano y de américa latina.

El año 2022 Tito Pontet presentó Ai, mare, un nuevo EP de seis temas, donde la banda siguió apostando por las músicas populares, bailables y potentes del Caribe y el Pacífico que tanto los caracterizan. Con un estilo ya consolidado, Tito Pontet nos acerca a estas músicas mediante el uso del valenciano y las temáticas de las canciones: el empujón para reconstruir los tejidos sociales y festivo a los pueblos.